Hyr en popcornmaskin – mellokvällen räddad!

Hyr en popcornmaskin – mellokvällen räddad!

Kan man hyra en popcornmaskin? I en värld fylld av varor och tjänster är det inte alls särskilt konstigt. Jag provade hyra en popcornmaskin och fick leverans och allt klart. Hur smidigt som helst! Sällan har väl biokvällen, sista avsnittet på Game of Thrones eller barnkalaset blivit så kul! Bjud över kusinbarnen på mellokväll och överraska med detta roliga inslag! Här tipsar jag om var du kan vända dig för att få en popcornmaskin hemlevererad till dig. Hurra! 

Ja, visst kan man hyra popcornmaskin och få det hemlevererat och klart. Det är faktiskt hur smidigt som helst, och jag kan inte fatta att jag inte har vetat om det här förrän nu! Vi gjorde ett rätt speciellt arrangemang, för vi ville maratonkolla på en serie ihop. Kusinerna och släkten var samlade och popcornmaskinen blev en enorm succé. Så roligt och så mysigt – och dessutom, ska det visa sig, betydligt nyttigare än vad du någonsin kunnat ana…

Popcorn – lika nyttigt som frukt

Inte nog med att popcorn är otroligt gott, det är dessutom inte lika onyttigt som chips. Faktum är att forskare kommit fram till att popcorn kan täcka upp till 70 % av det dagliga intaget av fibrer. Dessutom innehåller de antioxidanter som till och med kan hjälpa kroppen att motverka cancer…! Låter det orimligt? Läs själv så får du se att det är sant! Vi får bara hoppas på att popcornen inte tar slut i lagret nu när jag tipsat om det här geniala sättet att umgås på. Jag vill inte orsaka en nationell kris eller ett larm om popcorntomma hyllor! Men när jag fick höra att det var så enkelt att hyra popcornmaskin och provade själv så fick jag inse att det här är definitivt inte sista gången.

Nej, men ärligt talat. Har man en tanke på att bjuda hem mycket folk för ett barnkalas eller någon liknande tillställning så är det här ett perfekt sätt att verkligen göra kvällen minnesvärd. Varför inte samlas inför schlagerfestivalen och äta popcorn tillsammans? När det dessutom motverkar cancer, ja då kan nog ta sig en extra näve utan att få dåligt samvete, eller hur?

Stäng meny