Smart skolstart med rabattkoder

Smart skolstart med rabattkoder

Blev skolstarten lite dyrare än du tänkt? Faktum är att skolstarten för genomsnittlig familj kostar ungefär 1200 kronor per barn. Det är framför allt kläder och skor som behöver inhandlas. Här tänkte jag fresta med en rabattkod som gör livet lite billigare och godare. Stay tuned!

Hur tar man sig egentligen fram kring terminerna utan att tömma sparkontot? Det är inte så svårt som du kanske skulle tro. Det viktiga är att tänka strategiskt kring dina inköp, men också utnyttja den (kanske lilla?) tid du har till att ta rätt beslut. Är du också den där sluga konsumenten som googlar Coop rabattkod när du beställer hem varor? Det finns alltid bra erbjudanden att ta del av och du kan nästan alltid räkna med att det finns några procent som är möjliga att dra av. Det här är ett oslagbart sätt att alltid komma undan lite billigare! Här kommer lite fler tips på hur du kan tänka för att inte bli ruinerad på pengar när det är dags för skolstarten.

En billigare skolstart

Att börja skolan är stort och pirrigt, och idag är det obligatoriskt redan från det år man fyller 6! Skolstarten kan lätt bli en dyr affär och en hel del familjer kan behöva hjälp på traven. En bra sak är att man kan skänka sina barns avlagda kläder till second handbutiker som kan sälja kläderna billigt. Du kan också kolla om det finns någon skänkes-grupp där du bor, som du kan ställa kassar med kläder. Se till att allting är rent och fräscht – det är inte så schysst att ge bort trasiga och smutsiga kläder!

Det finns en massa sätt att komma undan billigare för att skolstarten inte ska dränera dig på pengar. Rabattkoder på nätet för att beställa hem matkassar är ett superbra och praktiskt sätt att spara både tid och pengar. Du kan också kolla om det finns några kusiner som har några kläder som dina barn kan använda, och köp inga onödiga saker som mest ser fint ut utan fokusera på det som verkligen behövs: tänk till exempel på att det är höst snart och att ditt barn behöver bra kläder att springa ute med!

Stäng meny