Jag testade skinbooster

Jag testade skinbooster

Ni vet den där känslan av att ett grått ansikte stirrar tillbaka i en i spegeln, man ryggar tillbaka och inser att det var man själv? Den känslan har jag gått och dragit på alldeles för länge. I tidningarna läser vi om verkningslösa hudkrämer och anti age-huskurer, men inget verkar funka. Så jag testade skinbooster, som är en behandling med hyaluronsyra som är kroppens eget föryngringsämne.

Har du hört talas om skinbooster? Det är en skönhetsbehandling som har många bra fördelar. Det är en filler som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra brukar man även använda i anti age-krämer och liknande, men eftersom man inte kommer in djupt i huden så är det många som menar att de inte funkar. Här injicerar man istället den naturliga syran i huden, och stöttar kroppens egna föryngrande funktioner!

Fördelarna med skinbooster filler är:

  • Det ger din hy lyster
  • Den bibehåller vävnader och elasticitet
  • Har mycket återfuktande effekt
  • Är ett sätt att boosta kroppen med ämnen som faktiskt finns i alla levande organismer
  • Den bygger inte på att fylla ut, som traditionella fillers 

Varför valde jag skinbooster?

Förutom alla de fördelarna jag läste på om skinbooster filler med hyaluronsyra så läste jag givetvis också om anti age-krämer och alla tester. Jag har själv testat säkert ett femtiotal olika krämer, och jag tycker inte att någon av dem har fungerat. Så innan du testar massa dyra krämer vill jag att du läser dessa tre artiklar, som i alla fall övertygade mig: Myter och sanningar om hudvårdsprodukter i Aftonbladet, Expressen som skriver om bluffkrämer och att anti age-krämer blivit otrendigt – SVD.

Självklart gör man som man själv känner sig mest bekväm med, men det är påfallande många av oss som lägger hundratals kronor på en liten, liten burk – av en kräm som kanske inte ens gör den effekt som vi önskar. Skinbooster ser man ju resultatet direkt, och det håller dessutom länge. Du behöver med andra och inte hålla på att tricksa och fixa med ditt ansikte med verkningslösa krämer längre. Så skönt!

Stäng meny